City Finansiering konsernet eier og forvalter eiendommer i Norge, Sverige og Finland. Eiendomsmassen består av næringseiendommer, hoteller og leiligheter på ca 200 000 kvm. Hovedvekten av næringseiendommene er beliggende i Oslo på lokasjoner som Vika, Sentrum, Tjuvholmen, Helsfyr og Nydalen. I sentrale deler av Oslo har vi også en boligportefølje for utleie på over 250 leiligheter. I Sverige eier vi to hoteller og en Plantasjenportefølje.

Lyst, vennlig, moderne og lekent. Slik kan interiøret i Holtet 45 oppsummeres. Om du har kjørt E18 på vei til Oslo sentrum, har du ganske sikkert fått øye på fasaden. Den er 145 meter bred og kan sies å være Norges største reklameplakat.

Om fasaden er godt profilert mot E18, er det desto stillere på baksiden. Her finnes grønne, usjenerte utearealer og kort vei til livet i strandkanten. Bygget er delt i 3 fløyer. Inngangspartiet ligger i midtfløyen og rommer et stort resepsjonsområde vegg-i-vegg med konferanseavdelingen. 2 heiser og 4 trappeløp sikrer god internkommunikasjon. Den døgnåpne fitnessavdelingen med gymsal, klatrevegg, garderober og badstu ligger i etasjen under.

Næringslivet i nærområdet er stort, og beliggenheten vil for mange være et strategisk valg. Her holder blant annet Telenor, Statoil, Aker Solutions, Evry og Hewlett-Packard til, og det har ført til en oppblomstring av mange nye små og mellomstore bedrifter. Besøkende langveisfra kan velge mellom 3 hoteller i nærområdet – Radisson Blu, Scandic og Quality.

BESØK GJERNE:
• Nansenparken er et gedigent friluftsområde på 200 mål
• Nyåpnede Fornebu S har hele 80 butikker og spisesteder
• Sjøflyhavna Kro serverer mat og drikke alle dager fra kl 11-23
• Lysaker brygge er et sosialt og maritimt samlingspunkt
• Odonata Kafé er både et serveringssted, kunstgalleri og selskapslokale
• Lysaker torg kan friste med squash, helsestudio, sushi og sportsbutikk
• Ballerud Golf har korthullsbane, drivingrange, gressutslag og treningsbunker
• Telenor Arena brukes til konserter, events og messer